Hemma och Dyngsur (igen)

Publicerad 2012-05-31 19:33:09 i Allt

Hej, hemma och dyngsur ännu än gång. På min blogg blir inte inläggen "nu ska jag sätta på mig mjukis byxor och göra iordning en varm choklad och sedan sätta på en film och bara mysa" utan hör blir det "nu ska jag byta om, åka direkt ut till stallet för att rida". Haha lite skillnad?

 

Iallafall. I stallet skulle jag rida Smilla med Siri. Men mamma och Siri hade missuppfattat varann så Siri kom aldrig. Jag fick rida ut själv. Men det gjorde inte mig så mycket. Eftersom jag hade tagit mig mod till att prata med honom så var jag på bra humör.

Jag var nog mest uppe i luften idag ;) Smilla tyckte INTE att det var kul att rida ut själv, men när mamma kom gick det bra. Jag och mamma tyckte inte att det var någon idé att pressa henne så jag red bara fram och tillbaka på grusvägen. Och sedan in i paddocken, där det redan var en annan häst. Men Smilla brukar inte bry sig om sånt. Inte den här gången heller. Men hon ställde sig mitt i vägen för att sedan bocka, sparka bakut och stegra på en gång. Jag som är så bra på att rida satt ju förstås kvar.  (jag hoppas alla förstod min ironi där).

 

Dem få stunder hon var nere på marken skötte hon sig väll bra. Ingen kunde ändå förstöra mig dag!

 

Ibland älskar mig mitt liv lite mer än andra!


Hemma och Dyngsur

Publicerad 2012-05-31 14:15:57 i Allt

Hejsan! Har precis kommit hem från en idrottsdag. Lite roligare än vad jag förväntat mig faktiskt! Dock regnade det lite då och då men det fungerade. Men när jag, Ida och Dani till bussen så började det spöregna, vi stod i regnet och väntade på bussen som var försenad, och när jag kommer fram till min busshållplats börjar det regna ÄNNU mer! Jag fick en riktig dusch! ;)
Jag har typ inget att skriva om så ni får nöja er med en blid på enormt fina jag och Tea! :D

Jag lever

Publicerad 2012-05-28 17:48:54 i Allt

Hejsan! Jag lever som rubriken säger. Det fanns inget internet på Gotland där jag var så har inte kunnat uppdatera!

 

Det kommer säkert ett inlägg om Gotlands resan. Men det får vänta tills jag orkar ;) Men än så länge kan jag skriva att det var GRYMT! Massa skratt, hästskötarjobb och godis ;)

Idag, var jag hemma från skolan eftersom jag kom hem jätte sent igår och vaknade med huvudvärk. Mamma tog med mig till stallet istället och det fick mig både på bättra humör och jag blev av med min huvudvärk! Mamma och jag träffade Siri Frittes ägare i stallet vid 12. Vi skulle löshoppa Smilla och Viva Siris andra häst.

 

Vi började med Smilla. Hon var rätt så taggad, hon gjorde några bocksprång och höll på ;P Men när hon väl hoppade var det jätte fina språng! Hon hoppade 1m 2 gånger! Så jävla duktig hon var! :D

Vi tog in Smilla i boxen medans vi skulle löshoppa Viva. Viva hoppade lite annorlunda mot vad Smilla gjorde. Viva var även hon duktig och hoppade 150 cm (1,50) utan problem!

 

När jag kom hem pluggade jag lite eftersom jag inte har hunnit göra det torsdag-söndag. Datorn dog precis när jag blev som nöjdas. Men som tur var så var allt kvar ♥

 

Det var min dag det. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag! Puss!


Här snackar vi gammal bild! Smilla ca 2 veckor :)


Morsdag

Publicerad 2012-05-27 12:00:00 i Allt

Grattis på morsdag mamma! Just nu är jag inte hemma och kan säga detta till dig. Men du får läsa det istället.

 

Du är den mamman jag alltid velat ha och alltid haft, och jag skulle inte kunna få någon bättre mamma! Även fast jag inte alltid är världens underbaraste varelse på jorden, finns du alltid där för mig! Jag har börjat att prata med dig om allt! Det känns skönt att det är någon som lyssnar, och förstår mig!

Tack för allt du gjort för mig! Det betyder verkligen! Jag älskar dig så sjukt mycket! Du är bäst!

 

Puss, din Ida ♥

 

Jag har sagt det förr, men jag säger det igen! Jag älskar dig!

Trolla ♥

Publicerad 2012-05-25 11:53:00 i Allt

Det var du och jag föralltid. Dock tog det tiden slut allt för fort. Jag saknar dig vareviga dag! Det var du som gjorde mig hel! Jag älskar dig fortfarande lika mycket, även fast du inte finns här hos mig hela tiden! Tack för det underbara året du gav mig!

Världens bästa häst!

Gotland

Publicerad 2012-05-24 09:45:00 i Allt

Alla som känner mig vet nog redan att det är Gotland jag ska till.
Nu sitter jag antagligen på båten och tråkar. Hoppas ni får nytta av mina fina inlägg pusssss!!

Imorgon reser jag

Publicerad 2012-05-23 21:43:54 i Allt

Imorgon reserar jag bort! Kommer hem på Söndag natt. Så det kommer inte bli någon bloggning under den tiden, kanske. Men vet inte om jag har något internet där jag ska vara!
Ska göra några tidinställda inlägg innan jag blir alldeles för trött!! PUSS!

.

Publicerad 2012-05-22 19:21:52 i Allt

Om inte Kenny tycker att det här ser bra ut, då j*vlar! Han sa "ha många bilder" och om han inte tycker att DET HÄR är många så blir jag arg! Satt i säkert 3 timmar för att få det perfekt och rakt!! Och den där tabellen då? Den tog sin lilla tid! Och ja, flaggorna är i ordning. Svenska pratar du dem flesta i Sverige? ;)

Titta och le för att sedan kommentera "vad fint, ser riktigt bra ut" Tack.

Jag är så cool

Publicerad 2012-05-22 18:47:51 i Allt

Hejsan, nu sitter jag här i min säng och funderar på vad jag egentligen ska skriva. Det ända jag gjort idga är ju liksom. Varit i skolan och sedan åkte jag direkt till Venar och skrittade ut barbacka. Det var väll det ända jag gjort idag. Ska försöka komma upp ur sängen för att sedan gå och duscha!
Ha det bra skummbanan (det där rimmade inte ens).

Trodde fan inte att man kunde börja älska någon på såhär kort tid! Älskar Dig Världens Bästa Fritjof! ♥

5 Sanningar

Publicerad 2012-05-21 18:25:02 i Allt

♥ Jag älskar Justin Bieber
♥ Jag älskar mina vänner och familj mest av allt
♥ Jag gillar ingen sport som jag med bollar att göra (misstolka inte)
♥ Jag har bara varit riktigt kär en gång
♥ Jag älskar Disney filmer
Min Underbara Fjordhäst.

Tja Tja bloggen!

Publicerad 2012-05-21 16:42:50 i Allt

Idag fick vi vårt nya och sista case innan skolan är slut! Geografi är ett ämne som är med! Jag blev riktigt glad! Sedan när jag fick reda på att det var tabeller och diagram i matten blev jag ÄNNU gladare! Sen kom kemin, Jag dem är bara att bita ihop och kämpa dem sista veckorna! Men jag är minst sagt taggad till sommarlovet!

På tyskan vara jag och Moa E lite busiga, men vi hade SJUKT kul! :D

 

Nu såhär efter skolan har jag inget att göra, hämtade precis min syster från fritids, annars inte gjort något speciellt. Imorgon ska jag till Venar och skritta ut på honom, annars ska jag inte göra så mycket mer.

 

Det här var nog det tråkigaste inlägget i historien! Men det får ni stå ut med! PUUUUUSS!


Så jävla snygga! Älskar dig! :D



Venar 20 maj

Publicerad 2012-05-20 21:31:50 i Allt

Red som sagt i ridhuset idag! Det gick så jäkla bra! Dock blev det några små missar här och var! Men helheten var perfekt!

 

Jag började med att skritta fram, sedan travade jag lite, försökte få ner honom i form. Dock gjorde jag inte som jag brukar göra? Så Efwa sa till mig att trava på en volt istället. Det gick mycket bättre, så fort jag fått ner honom en gång gick vi vidare till nästa övning. Jag travade fortfarande på volten, men jag skulle stanna så fort jag gjort ett halvt varv. I början blev halterna lite konstiga men dem sista blev nästan helt perfekta! Jag gjorde samma sak i galopp. Och han tog högergaloppen i alla fattningarna förutom en! Eftersom han har problem med högergaloppen lite så kändes det riktigt bra :D

 

Sedan hade vi ställt upp tre hinder i mitten av ridbanan (likadant som förra gången bara att det var tre hinder istället för fyra denna gång). Jag hoppade först alla en enstaka gång. Sedan tog jag alla i en bana, jag fick lite problem med galoppen efter hindret, så efter några gånger bana, tränade vi att få rätt galopp efter hindret, när jag väl gör som jag ska blir det alltid rätt (haha, rätt logiskt). Så fina språng blev det!

 

I slutet hoppade vi lite höjd, eller det blev tre stycken språng. Han hoppade jätte högt och fint över dem två första gångerna, men sedan när det blev lite högre och han MÅSTE anstränga sig så vägrar han och går åt sidan. Men när vi sänkte typ 5 cm blev det helt plötsligt hoppbart!

 

Vi slutade där eftersom han hade varit så duktig, missarna vi gjorde var mitt fel! Så jag är jätte nöjd med honom! Det är bara jag som måste träna lite mer ;)


Ledsen för usel bild men jag har inga nya!



Jag ber om ursäkt

Publicerad 2012-05-19 23:33:47 i Allt

Både för bilden i inlägget under och dålig uppdatering idag. Idag har jag varit med Tea i täby! Köpte mina extermt vackra skolavslutnings kläder! Jag är så grymt nöjd! Jag fick följa med Tea in i alla möjliga affärer för att leta smycken, tillslut hittade hon! Vi åkte hem efter ca 3 timmar. Jag gick hem åt och sedan till Tea för att kolla på film med jordnötter! Gottiligott! Vi fotade även oss och skrattade som vanligt! Haha! Sen gjorde vi en AS töntig sak som jag INTE kommer berätta! HAHA! Jag dör!
Jag har inte gjort så mycket mer idag. Imorgon ska jag troligen till Smilla på förmiddagen eller eftermiddagen för att sedan rida Venar in tha ridhus på kvällen!
Puss och godnatt från en riktigt trött Ida.

Tog bilderna för er skull! Nu har ni fått sett hur kläderna ser ut! Kanske kommer upp ett inlägg där jag har på mig dem innan skolavslutningen.

Venar 18 maj

Publicerad 2012-05-18 17:19:35 i Allt

Hallojj! Idag tog jag bussen vid två för att sedan bli hämtat av Venars ägare, sedan baar det av mot stallet! Först hade vi tänkt att jag skulle bränna lite fett på Venar, men jag och pulsmätaren fungarade inte ihop. Som vanligt med nya grejer.. Jag struntade i den och klättrade istället! Fyra stycken backar jag tog två gånger var.
Jag började med den lättaste, trav upp och skritt ner. Sedan tog jag en backe med massor av sten och grenar, sånt som Venar gillar! Skrittade förståss upp. Efter denna backe började han leta efter nästa, Haha så söt! Gick nästan inte att galoppera ;) Men fick till en fin galopp i låg form! Där efter kom jag till 3 backar på raken backen. Haha! Travade upp för dem två första, sen blev han både trött och det kom massor av stenar. Så där gick det inte att trava. Sen kom jag till den jobbigaste, jätte brant och mycket sten! Men han tuffade på bra och tyckte att det var otroligt roligt!
Därefter jag kommit ner från backen galopperade jag tillbaka till den första, tog den i galopp. Backe nr 2 skritt fortfarande, backe nr 3 galopp upp för dem två första skritt uppför den tredje. Och sedan sista skritt uppför!!
Så sammanfattningen av detta ridpass blev *trumvirvel* Toppenbra!

Jag och Venar i vintras! Jo, jag vet att den är mörk. Men palla redigera ;)

Lite piggare än förut iallafall

Publicerad 2012-05-17 17:42:24 i Allt

Hejsan svejsan. Just nu sitter jag i min säng (som vanligt nu då). Väntar på att Tea ska smsa. Idag har en barndomsvän varit här. Skojjsigt! Sedan åkte jag, mamma och hans mamma ut till Smilla och kollade till henne. Hoppade upp på Fritte och busade lite. Han orkar typ ingenting längre. Stackarn!
Sedan har jag inte gjort så mycket mer. Nä, nu messade Tea. See ya biatches! :D

HAHA! Älskar´t! ♥

kl.22.08.20

Publicerad 2012-05-16 22:08:20 i Allt

Hej, nu sitter jag här i min säng i all ensamhet. Jag åkte ju somsagt till Venar vid fem idag. Allt gick åt h*elvete. Iallfall så som jag kände. Venar var duktig och tuffade på och var mer än glad att komma ut! Så söt! Men jag? Jag vet inte vad det är för fel på mig? Jag gör ingenting rätt nu förtiden känns det som. Jag kanske planerar för mycket? Jag kanske har för höga krav på mig själv? Nu när jag har fyra dagars ledigt kanske jag ska tänka på mitt liv lite? Tänka, vill jag det här? Vill jag verkligen plugga stenhårt? Vill jag verkligen rida? Vill jag allt det här? Jag tänker nog allt för mycket. Jag kanske borde börja ta dagen som den kommer? Och inte tänka på vad som kan hända och inte? Inte göra mina vanliga rutiner. Inte gå upp, gå på toa, gå och dricka, plocka fram frukost, klä på mig, sitta vid datorn, gå till skolan, hoppas att vissa som man gillar är i skolan och vissa andra inte, gå hem från skolan, åka till stallet, stå ut med alla fina människor, åka hem, äta, sitta vid datorn, göra mig iordning för natten, lägga mig och lyssna på musik, gå inte på facebook och sedan somna? Allt kan inte föralltid se likadant ut? Det blir liksom lite som en ond cirkel. Jag orkar inte det här längre. Jag skiter i det här.
Nu, från och med nu ska jag ta dagen som den kommer och skita, fullkommligt skita i allt och alla som jag stör mig på! Dem kommer alltid finnas där i bakhuvudet. Men jag behöver inte plocka fram dem på ett tag.

Om man ändå kunde vara fri. Göra det man känner för. Ingen som kan stoppa en.

Trött

Publicerad 2012-05-16 15:43:03 i Allt

Hej, idag har vi som sagt haft opration dagsverke. Det var väll kul. Vi fick ihop rätt mycket pengar jag, Mimmi, Dani och Katta. Just nu är jag bara trött och orkar ingenting! Men klockan fem ska jag vara hos Venar för att sedan rida ut och träna trav skulle jag tro. Om inte Efwa kommit på något annat.
Jag har varken lust eller ork att skriva så med detta inlägg får jag säga hejdå dem närmsta timmarna. Skriver hur det gick med Venar ikväll troligen :)
En blid på min pojkvän är ju aldrig fel! Han är rätt känd så några kanske vet vem han är :)

Mina vänner

Publicerad 2012-05-15 20:35:34 i Allt

Jag har ett problem, kanske inte det största problemet i livet direkt, men det är jobbigt. Jag har ju som sagt 9 väldigt nära vänner, dock är inte alla dem här i samma ”kompisgäng” utan det är två. Dem båda går på min skola och båda gillar varandra så vi skulle ju kunna vara alla tillsammans, men problemet är att det aldrig blir så.

Jag måste alltid välja. I det ena ”gänget” är vi fyra stycken om man räknar med mig, och i det andra är vi sju stycken om man räknar med mig. Jag står alltid mittemellan dem här ”gängen”, jag vet aldrig vart jag ska vara, jag vet aldrig hur det ena ”gänget” reagerar om jag är med det andra för en dag. Jag är så rädd att dem ska tro att jag dissar dem och inte vill vara med dem! Men så är det inte. Verkligen INTE! Jag gillar eller snarare älskar dem båda ”gängen” lika mycket. Dem alla tar emot mig på olika sätt, men alla lika mycket. Jag vill vara med alla samtidigt.

 

Jag är en sådan som alltid måste ha vänner vart jag än går, dock kanske jag inte släpper in dem lika mycket som dem närmsta, men jag känner mig trygg när jag alltid har någon där. Och om jag är med det större ”gänget” för en dag och det lilla ”gänget” lämnar mig på grund utav att dem tror att jag inte länge vill vara med mig, vad gör jag då? Jag måste ha dem, dem som tar emot mig när jag faller.


Jag älskar er vare sig ni vill eller inte! ♥


Bullar, bullar och ÄNNU fler bullar!

Publicerad 2012-05-15 19:22:17 i Allt

Halloj! Idag har jag varit i skolan. Skulle lika gärna kunnat vara hemma. Första passet hade jag biologi, men eftersom det var en pedagog sjuk och dem andra vaktade nationella proven för niorna, så fick vi inte ha den. Vi fick jobba med labbraporten istället. Agneta (NO pedagogen) skulle hämta betterier till mig, Emma, Oscar och Samuel. Men nejnej. Hon kom verkligen inte in igen och sa att hon hämtat dem. Så vi satt kvar och väntade på henne. Efter typ 45 minuter kom Camilla och frågade vad vi gjorde. Vi sa att vi väntade på Agneta och våra batterier, och då sa Camilla "Men hon är ju där ute". Jag och Emma gick ut. Och SJÄLVKLART så får vi inte labba eftersom ALLA betterier är upptagna. Men vi sa att vi skulle ha dem till nästa pass. Och nästa pass när jag bad Agneta läsa igenom en annan labbraport jag gjort, sa hon att jag inte behövde göra nått?! Jag ahde tydligen gjort en såndan bra. Men hallå? Vad ska jag göra då? Jag har ÄNNU ett till pass att inte göra nått på. Jag satt med Mimmi och Dani. Kollade typ bloggar hela passet. Efter lunchen kollade alla 6-7 på någon konstig serie och Bert. Ja, detta var den onödigaste dagen jag varit med om.
Efter skolan bakade jag, Mimmi, Dani och Katta bullar, sylt kakor och muffins till imorgon då vi har operetion dagsverke. Vi bakade typ 120 bullar.. Vi blev lite trötta på bullar efter det. Muffisen blev HELT katastrof! Vi åt upp alla själva ;) Och sylt kakorna ser inte direkt fina ut.. Men bullarna blev fina iallafall! :D
Jag åkte till stallet direkt efter, betade Smilla i ca 45 minuter. Snart ska hon ju gå ute dyngnet runt i en stor gräshage. Så hon måste vänja sig.
Jag det var väll min dag. Blev långt som vanlig menmen ;) Då har ni något att göra denna fina tisdags kväll :)
Hälften av alla bullar vi bakade. (blid tagen från Mimmis instagram)

Tråkig dag.

Publicerad 2012-05-14 17:48:51 i Allt

Idag har jag vaknat, fått reda på en helt otroligt onödig och tråkig sak, varit i skolan och åkt till kårsta och vänt med Katta. I skolan hade jag estet och tyska, rätt chill ändå. På esteten blev jag klar men min mössa jag stickat på i typ 9 veckor? Skit ful blev den, och alldeles för tjajt runt huvudet och desutom så har det massor av hål överallt ;) Glömde den i skolan, men ni kanske kan få en blid nångon anna gång.
På tyskan hände inte så mycket, fick bara huvudvärk utav en kille som ALDRIG kan hålla käften. Han bara skriker, och så fort han ska säga nått måste han srika det? Blev så arg så jag började skrika på honom att han skulle vara tyst. Det fungerade ett tag iallafall. Sen nästa tyska pass satt jag ute och jobbade med Moa E.
Efter skolan skulle jag egentligen bakat med Dani, men det blev inte så, så jag åkte till kårsta och vände med Katta :) Sen kom jag hem och nu har jag precis ätit! :D
Blid på mig och min förra häst. Fan vad jag saknar!

Fel.

Publicerad 2012-05-13 17:47:12 i Allt

Det är något allvarligt irriterande fel på min blogg. Det fungerar ju inte att göra mellanrum mellan rederna! Jag får damp! Aja, om jag inte slutar nu kommer ni bara få höra hur jobbigt mitt liv är bara för det här och blabla! Så fet är någ bäst jag slutar! Hoppas ni inte dör över att det inte finns något mellanrum mellan raderna!
PUSS!

Hit och dit, framåt och tillbaka

Publicerad 2012-05-13 17:44:09 i Allt

Hejsan! Idag har jag verkligen varit överallt, åkt bil hit och dit. Började dagen med att åka på hästloppis på Seneby (ska flytta Smilla dit om ca 2 veckor). Vi skrev även på kontraktet. Jag längat redan! Alla verkar så himla goa och snälla! Såna gillar jag :) Vi hittade två stycken sadlar som vi ville pröva på Smilla, så vi tog dem med oss och åkte vi till Smilla och prövade dem. Den ena sadeln såg vi direkt att hon inte kunde ha. Den låg i för mycket bakvikt. Men den andra satt nästan prefekt (jag kan typ inget, men vet vart det inte ska klämma åt mm).
Jag testade och rida lite i paddocken, jag gillade sadeln direkt! Jag tror Smilla också gjorde det. Jag tränade på göra halt och sedan sätta igång med skänklarna. Hon lyssnade perfekt och börjar fatta galoppen i det hela nu! Sedan travade jag typ tio meter, skrittade lite och sedan tog jag en liten sväng till sjutbanan och tillbaka. Även fast det hoppade en hare över vägen gick hon på som vanligt! Jag blir alltid lika stolt! :D
Därefter åkte vi tillbaka till Seneby lämnade tillbaka sadeln som inte passade och gav pengarna till hon som vi köpte den "bra liggande" sadeln av. Vi hade även sett ett täcke som Moas häst Zurfa skulle kunna ha, det var sprillans nytt och fint! Billigt var det också, vi hade pratat med Moas mamma och hon sa att vi skulle köpa det om det var storlek 105. Vi var kvar ett litet tag och åkte sedan till Moas stall för att lämna täcket och se om det passade, vilket det inte gjorde. Men dem skulle ge det till Moas kusins häst. Vi blev kvar där längre än väntat eftersom min mamma och Moas mamma ALLTID ska prata i hundra år. Men det gjorde inte mig och Moa något, jag hjälpte henne att fixa Moas storhäst Ullis saker till imorrn då dem startar ett provlopp! Ska kanske följa med om mamma och pappa tillåter mig och det går bra för Moas mamma :D Jag hjälpte henne även att mocka, men det gick inte så bra.. Haha. Så Moa fick ta över.
Vi åkte och hämtade min bror hos en kompis och sedan åkte vi hem. Så nu sitter jag här i soffan och ska snart äta och efter det duscha.
Hoppas ni orkade läsa allt. Blev visst lite långt! ;)



Har ingen blid från idag så ni får en blid på mig och några av mina fantastiska vänner! Älskar er ♥

Hoppning ridhuset + rida Smillia

Publicerad 2012-05-12 21:23:49 i Allt

Idag har jag varit i ridhuset och hoppat Venar. Vi hade ställt fram fyra stycken hinder i mitten av ridhuset, två på diagonalen och två stycken på raksidan eller vad man säger.
Det blev som en "evighetsbana", du kan hoppa den flera gånger om och om igen. Till en början när jag hoppade fram tyckte jag att det gick bra, han hoppade fint och jag var koncentrerad.
När jag sedan skulle börja hoppa banan kändes det som om jag red som en kråka, allt blev bara skit och jag tog inte upp honom ordentligt! Men Efwa (Venars ägare) och mamma sa att det såg bättre ut än vad det kändes. Efter jag hoppat banan två gånger med 5 minuters vila mellan gångerna så fick jag hoppa dem två hinderna på diagonalen, vi hade kommit fram till att jag måste kolla bortom hindret och inte på det (vilket jag vet att jag måste, men inte alltid gör). Då gick det plötsligt mycket bättre! Så hem och träna på att hålla blicken bortom hindret och inte på det.
Efter Venar åkte jag hem och bytte skor, sedan direkt ut till Smilla! Det rengade på hela vägen ut, men när vi kom fram blev det plösligt sol! Jag borsta Smilla och sedan red jag ut över vägen, mamma tog Fritte som sällskap till mig! Vi red förbi "bommbaken" och sedan till gubben med hundarna, där vi sedan vände och red hem. Idag var det första gången jag kunde galoppera på Smilla utan att hon började bocka och hålla på! Jag blev så stolt! Min lilla flicka börjar bli stor! :')


Fröken Smilla

Detta är jag :)

Publicerad 2012-05-11 18:08:49 i Allt

Hej, mitt namn är Ida Wahlström jag är 13 år fyller snart 14 (Wihoo) och bor lite utanför Stockholm. Jag gillar inte skolan, men ändå går jag dit dag ut och dag in. Och jag vill bli veterinär när jag blir stor.

Jag har ungefär 9 stycken otroligt nära vänner som jag alltid skrattar med och berättar alltid ALLT för. Jag älskar dem! Jag har ju även en familj, som är underbar! Det finns inget som kan få mig att vilja byta familj! På fritiden är jag med mina awesome friends!

Jag har ridit i ca 7 år, för ett halvår sedan fick jag börja rida min mammas kompis fjordhäst Venar, under detta halvår har jag lärt mig mer än vad jag gjorde på ridskolan jag red på i 4 år. Venars ägare som håller lektioner för mig en gång i veckan är typ bäst? Jag har även en egen liten ponny på 3 år vid namn Fröken Smilla, just nu håller jag på att rida in henne lite lätt.

Jag har flera olika stora drömmar i mitt liv, men dem två största är att rida OS och ge ut en bok om mitt liv. Kunna tacka alla dem som ställt upp för mig och tagit emot mig när jag fallit!


Bild på lilla mig (:


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela